Menu
Siapa kita
St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou berdiri pada tahun 2005, merupakan pusat perubatan kanser berlokasi di China Guangzhou. Pada tahun 2015, Perennial Real Estate Holdings Limited bergabung dengan St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou sehingga menjadi hospital perubatan kanser antarabangsa. Pada tahun 2014 berhasil mendapatkan sijil perubatan antarabangsa JCI yang diakui internasional. Mengasah diri dengan servis perubatan dan pengurusan hospital standard tertinggi. St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou terus mengembangkan pakar-pakar oncologi , memperkenalkan peralatan perubatan dan teknologi; selain itu juga menciptakan 18 Teknologi Perubatan Minimal Invasif dan terapi yang dikombinasikan dengan TCM, menggabungkan perubatan tradisional, untuk meningkatkan harapan hidup pada pesakit.
Pejabat Kuala Lumpur Untuk kemudahan pesakit kanser di Malaysia, St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou khusus menubuhkan pejabat di Kuala Lumpur. Penubuhan Pejabat Kuala Lumpur bermaksud pesakit kanser dapat dengan mudah mendapatkan penilaian penyakit, perundingan, dan maklumat mengenai teknologi perubatan, persekitaran dan perkhidmatan Hospital St. Stamford Modern Guangzhou tanpa pergi ke Guangzhou. Kewujudan perunding di pejabat Kuala Lumpur bukan hanya menyediakan khidmat nasihat profesional pesakit kanser, tetapi juga menyelesaikan masalah halangan bahasa. Pejabat Kuala Lumpur membawa kemudahan kepada pesakit kanser di Malaysia, pesakit atau ahli keluarga mereka dapat mendapatkan cadangan rawatan profesional dengan laporan perubatan terperinci atau keputusan peperiksaan berkaitan perubatan.
Pejabat Pulau Pinang St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou berdiri pada tahun 2005, merupakan pusat perubatan kanser berlokasi di China Guangzhou. Pada tahun 2015, Perennial Real Estate Holdings Limited bergabung dengan St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou sehingga menjadi hospital perubatan kanser antarabangsa. Pada tahun 2014 berhasil mendapatkan sijil perubatan antarabangsa JCI yang diakui internasional. Mengasah diri dengan servis perubatan dan pengurusan hospital standard tertinggi. St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou terus mengembangkan pakar-pakar oncologi , memperkenalkan peralatan perubatan dan teknologi; selain itu juga menciptakan 18 Teknologi Perubatan Minimal Invasif dan terapi yang dikombinasikan dengan TCM, menggabungkan perubatan tradisional, untuk meningkatkan harapan hidup pada pesakit.
Group Perubatan Boai China China Boai Medical Group ditubuhkan pada tahun 1989, adalah sebuah kumpulan moden berskala besar yang industri utama termasuk pelaburan perubatan, pengurusan hospital dan perkhidmatan penjagaan klinikal dan sebagainya. China Boai Medical Group bukan sahaja memiliki lebih daripada ratusan institusi perubatan seperti St. Stamford Modern Cancer Hospital Guangzhou, Hospital Kemanusiaan Shenzhen, Hospital Yodak Cardio-Thoracic Shanghai, dan Hospital Changsha Yangguang, tetapi juga mempunyai Laman Web Portal Perubatan Cina pertama - www.ewsos .com. Kumpulan menggunakan sejumlah puluhan ribu orang, dan telah menjadi antara kumpulan perubatan top100 global.
Perennial Real Estate Holdings Limited Perennial Real Estate Holdings Limited ("Perennial") adalah syarikat hartanah dan kesihatan bersepadu yang beribu pejabat dan tersenarai di Singapura. Sebagai pemilik hartanah, pemaju dan pengurus, Perennial memberi tumpuan secara strategik kepada pembangunan bercampur-campur berskala besar dan mempunyai kehadiran di China, Singapura, Malaysia dan Ghana dengan portfolio gabungan yang merangkumi lebih dari 45 juta kaki persegi di kawasan lantai kasar. Perennial juga merupakan pemilik dan pengendali perkhidmatan penjagaan kesihatan yang memberi tumpuan terutamanya kepada China dan perkhidmatan perniagaan penjagaan kesihatannya termasuk perubatan, hospital, pengawalan yang lebih tua dan perumahan kanan, dan pengurusan kesihatan ibu dan anak
Lokasi Pejabat Malaysia
Soalan Lazim (FAQ)
Perkhidmatan Perubatan

You will get a free call after your submission.

Submit Form

Telephone hotline

 0060102066616 (KL)
 0060108988919 (PEN)

Cancel

Confirm