Menu
Apa yang kita lakukan

Visi Stamford Hospital Kanser Moden Guangzhou adalah untuk mewujudkan sebuah hospital antarabangsa yang terkenal di seluruh dunia. Stamford Hospital Kanser Moden Guangzhou bukan sahaja merawat kanser dan membantu pesakit kanser memanjangkan hayat mereka, tetapi juga menyediakan pesakit dengan perkhidmatan perubatan berkualiti tinggi, untuk menjadikan rumah sakit bahagia. Selain itu, Stamford Hospital Kanser Moden Guangzhou masing-masing menubuhkan pejabat di Malaysia, Indonesia, Filipina, dan banyak negara lain, pelbagai jenis simposium kanser diadakan untuk mempromosikan pertukaran pengetahuan kanser, yang telah mendapat sambutan hangat dari pemerintah.

Merawat kanser

Stamford Hospital Kanser Moden Guangzhou tidak hanya terus memperkenalkan teknologi perubatan maju antarabangsa, tetapi juga menumpukan kepada pembangunan dan penerapan teknologi baru. Rawatan ciri "terapi yang disentuh secara minimal invasif dan gabungan ubat tradisional Cina (TCM) & perubatan barat" dan 18 jenis terapi invasif minima telah berjaya membantu pesakit kanser melegakan kesakitan mereka, meningkatkan kualiti hidup mereka dan memanjangkan umur mereka.

Lebih banyak teknologi anti kanser >>
Perkhidmatan Perubatan yang berkualiti tinggi

Mematuhi prinsip "All-patient centered", Stamford Hospital Kanser Moden Guangzhou memperuntukkan dirinya untuk menyediakan pesakit kanser dengan perkhidmatan perubatan yang bermutu tinggi, menyeluruh dan bermutu tinggi, yang bertujuan untuk mewujudkan persekitaran hospital yang hangat untuk pesakit kanser mengambil rawatan kanser.

Lebih banyak teknologi anti kanser >>
Siri simposium mengenai Maklumat Kanser

Siri simposium tentang maklumat kanser diadakan oleh Stamford Hospital Kanser Modern Guangzhou setiap tahun, yang bertujuan untuk membantu orang ramai keluar dari kanser dengan mengundang ahli onkologi antarabangsa untuk menjelaskan pengetahuan kanser dan memperkenalkan teknologi anti kanser yang maju

Buat Pelantikan >>
Location of Malaysia Office
Frequently Asked Questions (FAQ)
Attend cancer symposiums

You will get a free call after your submission.

Submit Form

Telephone hotline

 0060102066616 (KL)
 0060108988919 (PEN)

Cancel

Confirm