Mengapa Pilih MCHG
Jenis Kanser
Terapi-terapi kanser
Cerita Pesakit
Pusat Perkhidmatan
Hubungi Kami

Pengenalan perkhidmatan penterjemahan, diet pemakanan, perawatan hospital, perkhidmatan bayaran, insurans perubatan dan sebagainya.

Lokasi & Persekitaran
Modern Hospital berada pada kaki Gunung Baiyun yang manda anda sentiasa boleh bernafas dengan udara segar. Kami mempunyai wad VIP dan wad biasa, kedua-duanya dilengkapi dengan tandas, bilik mandi, ruang tamu dan dapur.
Perkhidmatan Penterjemahan
Kami membekalkan perkhidmatan penterjemahan untuk pelbagai bahasa seperti Bahasa Melayu, Indonesia, Inggeris, Filipina, Thai, Kemboja dan Vietnam.
Diet & Cuaca
Kami mempunyai pakar pemakanan professional yang menjaga diet anda dan juga kami membekalkan dapur untuk pesakit dan ahli keluarga untuk memasak pemakanan sendiri. Guangzhou terletak di kawan subtropika dan suhu purata tahunan adalah 22.8ºC.
Panggilan telefon & Rangkaian
Kami boleh membekalkan kad SIM yang boleh digunakan di tanah besar China. Jikalau anda menggunakan kad SIM sendiri daripada Negara anda, sila aktifkan perkhidmatan perayauan antarabangsa. Kami mempunyai wifi dalam wad dan semua pesakit boleh menonton saluran TV Negara masing-masing.
Insurans Perubatan
Pesakit yang membeli insurans perubatan pada Negara sendiri boleh berunding dengan syarikat insurans atau pejabat luar negeri kami berkaitan dengan hal insurans. Hospital kami akan membekalkan bukti perubatan yang berkenaan sebagai sijil insurans perubatan untuk anda.
Penjagaan Kejuruwatan Harian
Kakitangan perubatan kami akan bertugas 24 jam/hari. Kami membekalkan pembersihan bilik dan perkhidmatan dobi dalam wad. Kami juga boleh membekalkan sarapan pagi dan minuman petang setiap hari.
Bagi Ahli Keluarga Anda
Kami membekalkan katil untuk semua ahli keluarga pesakit kami dan mereka boleh makan di kantin hospital.
Kepercayaan Agama
Kami menghormati kepercayaan agama semua pesakit dan membekalkan tempat doa untuk mereka. Jika diperlukan, kami boleh menghubungi gereja berdekatan untuk pesakit.
Cara Bayaran
Pesakit boleh membuat bayaran secara tunai (hanya RMB atau USD) atau menggunakan kad kredit seperti kad VISA, MasterCard dan kad JCB. Anda boleh bayar kos di pejabat atau secara terus melalui penghantaran wang ke akaun bank hospital kami.
Panggilan balik untuk melawat lanjutan
Selepas keluar dari hospital, kakitangan kami di pejabat cawangan akan memerhati susulan keadaan pesakit pada jangka masa yang tidak teratur melalui lawatan, e-mel, atau panggilan telefon untuk memberikan perkhidmatan berkaitan dan mengingatkan pesakit masa untuk lawatan.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi nombor pejabat KL 010 2066616 untuk membuat temu janji untuk perundingan, atau tekan pada live chat.

Segera Berunding:Perundingan Percuma

Menyuarakan pertanyaan anda kepada profesional perubatan dalam talian dan anda

Perundingan Percuma
Terapi Intervensi

Terapi Intervensi merupakan satu gantian baru kepada kemoterapi tradisional, di mana seorang doktor memasukkan instrumen seperti jarum atau kateter (tiub yang panjang, kurus) ke dalam tubuh badan melalui insisi yang kecil (1-2mm) di kulit. Instrumen itu kemudiannya dipandu oleh satu teknik pengimejan berpanggil floroscopi ke tumor kanser. Dengan kaedah ini, doktor boleh terus menyampaikan ubat cancer ke dalam tumor.Ketahui Lebih Lanjut

Krioterapi

Krioterapi, juga dikenalkan sebagai “Krioterapi Pisau Argon- Helium”, merupakan satu gantian baru kepada pembedahan fizikal. Secara praktikalnya, ia merupakan rawatan kanser “melampau sejuk + melampau panas”. Umumnya, sekurang-kurangnya 10-15 minit diperlukan untuk mencapai kesan analgesik yang melampau (melegakan kesakitan) sementara menurunkan suhu tempat yang cedera, dengan demikian mengurangkan kadar metabolik dan bengkak yang berkait dengan cedera tisu.Ketahui Lebih Lanjut