Mengapa Pilih MCHG
Jenis Kanser
Terapi-terapi kanser
Cerita Pesakit
Pusat Perkhidmatan
Hubungi Kami

Menurut kepada piawai JCI dan prinsip perkhidmatan “berorientasikan pesakit”, Modern Cancer Hospital Guangzhou mengabdikan diri untuk membekalkan perkhidmatan perubatan berkualiti tinggi yang paling mudah, bertimbang rasa dan paling selamat untuk pesakit dengan usaha berterusan.

Perundingan Percuma

Janji temu dalam talian, perundingan bersemuka dengan pakar onkologi dalam pejabat cawangan tempatan dan nasihat terhadap keadaan pesakit。

Panduan Pengangkutan

Panduan khidmat untuk pemohonan visa, penempahan tiket peberbangan, pengangkutan ulang-alik, pertukaran mata wang asing dan sebagainya.

Perkhidmatan Hospital

Pengenalan perkhidmatan penterjemahan, diet pemakanan, perawatan hospital, perkhidmatan bayaran, insurans perubatan dan sebagainya.

Ciri-ciri Hospital

Pastikan pesakit dalam mood yang baik supaya mendapat kesan kuratif yang lebih baik, pada masa yang tidak tetap kami akan mengadakan pertandingan nyanyian, pertandingan ping oing dan aktiviti riadah yang lain.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila hubungi nombor pejabat KL 010 2066616 untuk membuat temu janji untuk perundingan, atau tekan pada live chat.

Sila tekan untuk mula berunding: Perundingan Percuma

Menyuarakan pertanyaan anda kepada profesional perubatan dalam talian dan anda

Perundingan Percuma
Terapi Intervensi

Terapi Intervensi merupakan satu gantian baru kepada kemoterapi tradisional, di mana seorang doktor memasukkan instrumen seperti jarum atau kateter (tiub yang panjang, kurus) ke dalam tubuh badan melalui insisi yang kecil (1-2mm) di kulit. Instrumen itu kemudiannya dipandu oleh satu teknik pengimejan berpanggil floroscopi ke tumor kanser. Dengan kaedah ini, doktor boleh terus menyampaikan ubat cancer ke dalam tumor.Ketahui Lebih Lanjut

Krioterapi

Krioterapi, juga dikenalkan sebagai “Krioterapi Pisau Argon- Helium”, merupakan satu gantian baru kepada pembedahan fizikal. Secara praktikalnya, ia merupakan rawatan kanser “melampau sejuk + melampau panas”. Umumnya, sekurang-kurangnya 10-15 minit diperlukan untuk mencapai kesan analgesik yang melampau (melegakan kesakitan) sementara menurunkan suhu tempat yang cedera, dengan demikian mengurangkan kadar metabolik dan bengkak yang berkait dengan cedera tisu.Ketahui Lebih Lanjut