Mengapa Pilih MCHG
Jenis Kanser
Terapi-terapi kanser
Cerita Pesakit
Pusat Perkhidmatan
Hubungi Kami

Acara-acara Hospital:

Modern Cancer Hospital Guangzhou, China应邀参加第21届世界癌症大会

Pada tahun 2010, Modern Cancer Hospital Guangzhou dijemput untuk menghadiri Persidangan Kanser Dunia ke-21. Gambar: Pengerusi Lam Zhicheng (kedua dari kanan), pakar Peng Xiaochi (kiri) dan Ketua Pegawai Eksekutif UICC-- Cary Adams (kedua dari kiri).

菲律宾马尼拉市长阿尔弗雷多•林在市长办公室亲切会见中国博爱集团董事局主席林志程一行

Pada 18 Mac 2011, Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng telah dijemput melawat ke Manila untuk bertemu dengan Datuk Bandar ALFREDO LIM. Gambar: Datuk Bandar ALFREDO LIM (tengah), Pengerusi Lam Zhicheng (ketiga dari kir) dan Wang Huaizhong (ketida dari kanan).

中国博爱集团董事长林志程访问印尼

Pada tahun 2011, Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng melawat ke Indonesia. Gambar: Pengerusi Lam Zhicheng dan Pengarah Jabatan Kesihatan Tentera.

Pada tahun 2005, Pengerusi EU-China Dewan Perniagaan Bersatu dan bekas pengerusi Jacques Santer melawat ke Guangzhou dan melantik Modern Cancer Hospital Guangzhou sebagai satu-satunya ahli hospital EU-China Dewan Perniagaan Bersatu. Gambar: Jacques Santer sedang menyampaikan anugerah kepada Modern Cancer Hospital Guangzhou.

Pada 28 Mac 2012, Modern Cancer Hospital Guangzhou dan Jakarta Golden Light Insurance Company mengadakan majlis menandatangani perjanjian.

Pada tahun 2007, Modern Cancer Hospital Guangzhou menjadi sebagai hospital persahabatan Indonesia Yogyakarta International Hospital. Gambar: Majlis perasmian.

Pada tahun 2007, Modern Cancer Hospital Guangzhou menandatangani perjanjian kerjasama dengan Persekutuan Perubatan Thai.

Pada tahun 2011, Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng melawat ke Thailand dan mendapat sambutan hangat oleh Setiausaha Perdana Menteri Thai dan Menteri Kesihatan. Gambar: Pengerusi Lam Zhicheng dan Setiausaha Perdana Menteri bertukar-tukar hadiah.

Pada tahun 2012, naib presiden Filipina bertemu dengan Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng dan mengadakan mesyuarat mesra. Gambar: Naib Presiden Filipina dan Pengerusi Lam Zhicheng (kanan).

Pada tahun 2011, Pengeruis China Boai Group Lam Zhicheng melawat ke Bengal, Bangladesh dan mengambil gambar bersama dengan bekas presiden -- Hussein Muhammad Ershad.

Pada tahun 2011, Menteri Kesihatan Bangladesh --- A.F.M. Ruhal Haque menyampaikan cenderahati kepada Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng.

Pada 21 August 2010, Persidangan Kanser Dunia ke-21 diadakan di Negeri Cina; Media dari Indonesia, Vietnam dan negara-negara lain telah bertemu bual dengan Pengerusi China Boai Group, Lam Zhicheng untuk memahami teknologi invasi minimal yang canggih.

Pada tahun 2011, Pengerusi Lam Zhicheng bertemu dengan Golam Moshi, salah satu pemimpin Parti JATIYA Bangladesh.

Pada tahun 2011, Pengerusi Lam Zhicheng melawat ke Kemboja dan bertemu dengan Menteri Kesihatan Kemboja.

Pada 20 Mac 2013, Filipino-Chinese Shin Lian Association menubuhkan perkongsian tetap dengan China Boai Group. Gambar: Majlis menandatangani perjanjian.

Pada tahun 2012, Modern Cancer Hospital Guangzhou dijemput oleh Kementerian Kesihatan Vietnam untuk melawat ke Vietnam, telah menerima sambutan hangat dan menandatangani satu perjanjian kerjasama dengan Vietnamese Chang'an Hospital, menjadi sebagai rakan kongsi kekal.

Pada tahun 2009, Pengerusi China Boai Group, Lam Zhicheng melawat ke Indonesia dan bertemu dengan Jeneral Tentera Indonesia.

Pada tahun 2005, Pengerusi EU-China Dewan Perniagaan Bersatu dan bekas pengerusi Jacques Santer melawat ke Guangzhou dan melantik Modern Cancer Hospital Guangzhou sebagai satu-satunya ahli hospital EU-China Dewan Perniagaan Bersatu. Gambar: Jacques Santer sedang menyampaikan anugerah kepada Modern Cancer Hospital Guangzhou.

2Pada 19 August 2011, "Yayasan Amal Boai Modern" Modern Cancer Hospital Guangzhou dilancarkan secara rasmi, tujuan utama yayasan ini adalah untuk membiayai pesakit-pesakit kanser asing.

Pada 24 September 2011, Persidangan CMITO diadakan di Guangzhou; semasa persidang, delegasi CMITO, delegasi media dan lain-lain menonton siaran langsung pembedahan Modern Cancer Hospital Guangzhou.

Pada tahun 2011, Persidang Rawatan Invasi Minimal untuk Kanser ke-7 diadakan di Guangzhou oleh Modern Cancer Hospital Guangzhou; pakar-pakar kanser dari seluruh dunia telah menghadiri persidangan tersebut dan memberikan ucapan yang penting.

Pada tahun 2010, Pengerusi China Boai Group, Lam Zhicheng melawat ke Indonesia Central Cancer Hospital dan mengadakan satu siding perkongsian pendapat yang mendalam.

Pada tahun 2009, Pengerusi China Boai Group, Lam Zhicheng dijemput untuk melawat ke Mesir. Gambar: Gambar bersama Pengerusi Lam Zhicheng dan Menteri Kesihatan Mesir.

Pada 27 Mac 2012, Pengerusi China Boai Group Lam Zhicheng bertemu dengan Ketua kakitangan Tentera Laut – SUPARNO di Jakarta; kedua-dua pihak bertukar pandangan atas kerjasama lanjut dan projek perkembangan yang berkait dengan kesihatan.