Mengapa Pilih MCHG
Jenis Kanser
Terapi-terapi kanser
Cerita Pesakit
Pusat Perkhidmatan
Hubungi Kami

Modern Cancer Hospital Guangzhou merupakan sebuah hospital modern komprehensif yang berpakar dalam terapi onkologi dan pembedahahan di bawah naungan kerajaan Negeri Cina dan Kementerian Kesihatan. Perkembangan pesat Negeri Cina telah menarik perhatian daripada seluruh dunia. Rawatan perubatan Cina merupakan salah satu pihak yang mendapat manfaat daripada perkembangan ini, dengan Modern Hospital Guangzhou sebagai model pusat kesihatan abad ke-21.

Mengenai Kami,kanser, Modern Cancer Hospital Guangzhou

Pusat Perunding Tumor di Modern Hospital terdiri daripada pakar-pakar kanser unggul yang sudi berkongsi kepakaran mereka melalui perundingan kumpulan. Kaedah rawatan pasukan ini memastikan setiap pesakit mendapat manfaat daripada regimen terapeutik berkesan komprehensif yang direka bukan oleh seorang doktor sahaja tetapi oleh sekumpulan doktor terbaik dalam bidang masing-masing.

Pusat Perunding Tumor di Modern Hospital memberi pesakit-pesakit kemudahan dan peralatan rawatan tumor yang paling canggih. Ini membenarkan hospital menggunakan sebuah model terapeutik baru “sasaran penggumpulan tenaga invasif minimal serta gabungan ubat tradisional Cina dan Barat”. Kaedah terapeutik ini lebih selamat berbanding dengan model-model terapeutik tradisional. Ia memusnahkan tumor dengan lebih terus dan berkesan sementara kurang berbahaya terhadap badan. Rawatan kanser unggul yang diberikan kepada pesakit di Modern Hospital ini telah menarik perhatian keahlian dalam Kesatuan Eropah China Perdagangan (ECCU) serta Unit Pengarah Persatuan Anti-Kanser Cina.

Pusat Perunding Tumor di Modern Hospital terdiri daripada pakar kanser unggul yang sudi berkongsi kepakaran mereka melalui perundingan kumpulan. Kaedah rawatan pasukan ini memastikan setiap pesakit mendapat manfaat daripada regimen terapeutik berkesan komprehensif yang direka bukan oleh seorang doktor sahaja tetapi oleh sekumpulan doktor terbaik dalam bidang masing-masing.