Mengapa Pilih MCHG
Jenis Kanser
Terapi-terapi kanser
Cerita Pesakit
Pusat Perkhidmatan
Hubungi Kami

Pilih Tempay yang Boleh Dipercayai!

MCHG didedikasikan untuk mengurangkan kesakitan anda daripada kanser! Anda mempunyai hak untuk menikmati kehidupan sekali lagi!

Terapi Gabungan Pelbagai Disiplin

Di MCHG, kami membekalkan kemudahan yang maju dan teknologi & kaedah mendahulu peringkat antarabangsa untuk merawati kanser. Kami menghala ke arah membebaskan pesakit daripada kesakitan, mengurangkan kesaan sampingan rawatan kanser, mempertingkatkan kualiti kehidupan pesakit dan mendapatkan kesan kuratif yang lebih baik.

Hidup bersama Perkhidmatan kami yang bertimbang rasa

Sebaik anda sampai di MCHG, anda akan dimasukkan dalam Sistem Perkhidmatan berpusatkan Pesakit. Dengan perjumpaan dengan doktor anda dan pembekal perawaatan yang lain, anda boleh mendapatkan jawapan kepada soalan anda, dengan menikmati keselesaan, kemudahan dan bersendirian tanpa gangguan di sini.

Kumpulan MDT MCHG

Cancer Hospital Guangzhou, China,Setakat ini, di Negara maju, kebanyakan rawatan terhadap tumor maglinan akan dapat sokongan pakar daripada pasukan pelbagai disiplin. Di MCHG, kita juga gunakan koonsep MDT untuk merawat pesakit kanser peringkat pertengahan atau peringkat lanjutan.


Tentang MCHG

Kumpulan MDT MCHG

Di MCHG, kami membekalkan kemudahan yang maju dan teknologi dan kaedah mendahului peringkat antarabangsa untuk merawat kanser. Kami menghala ke arah membebaskan pesakit daripada kesakitan, mengurangkan kesaan sampingan rawatan kanser, mempertingkatkan kualiti kehidupan pesakit dan mendapatkan kesan kuratif yang lebih baik.

Rakan Kerjasama UICCRakan Kerjasama UICC

Memperkenalkan Standard JCIMemperkenalkan Standard JCI

Hospital ECCU TerpilihHospital ECCU Terpilih

Kehormatan


Maklumat PentingModen

Kesemua kakitangan MCHG sentiasa menyumbang sepenuh usaha dalam penyelidikan kanser, rawatan kanser dan kebaikan awam.

Di MCHG, setiap tahun kami kan mencatatkan semua peristiwa yang berlaku di hospital kami. Kami sentiasa cuba yang terbaik untuk mencipta lebih banyak kejayaan dan kemajuan, yang boleh bawa keberkatan, sokongan dan harapan baru kepada pesakit kami.

Kami percayai bahawa hari yang mana kanser akan dikalahkan dan sembuh sempurna tidak jauh lagi. Bukan sahaja di China, di Amerika, di UK, tetapi di seluruh dunia.

Modern Cancer Hospital Guangzhou, China

Cerita Pesakit