Menu
Terapi perubatan TCM & Western

Apakah Terapi penggabungan perubatan TCM & Western?

Modern Cancer Hospital Guangzhou menggunakan rawatan penggabungan terapi perubatan TCM & western yang mempromosikan penggabungan kekuatan kedua-dua ubat dan kelebihan menumpukan sistem terapeutik yang baru untuk mencapai kesan yang lebih baik dan mengurangkan kesan sampingan. Terapu invasif minimal ialah idea yang penting bagi terapi bersasaran, sementara mencari ejen etiologi yang paling asas untuk merawat penyakit adalah kelebihan paling baik. Oleh itu, kita boleh mencapai kesan terapeutik yang terbaik.

Terapi perubatan TCM & Western, rawatan kanser

Keberkesanan Terapeutik Antitumor 1+1>1

Modern Cancer Hospital Guangzhou menggunakan rawatan penggabungan terapi perubatan TCM & Western untuk merawat kanser. Kedua-dua ubat ini melengkapi kelebihan masing-masing supaya keberkesanan terapy penggabungan adalah lebih baik daripada terapi tunggal. Teknologi bersasaran invasif minimal boleh menghapuskan, membunuh dan merosakkan tumor secara mantap, tepat dan agresif dengan kerosakan minimum pada badan. Selain itu, perubatan Cina tradisional mengimbangkan kesihatan yang terjejas secara sistematik untuk melawan kanser dan mempertingkatkan keimunan dan mengukuhkan kesihatan. Kesimpulannya, terapi penggabungan antara perubatan Cina tradisional dan perubatan barat boleh merawat tumor dengan lebih berkesan dan mudah.

Bagaimanakah Terapi Penggabungan Perubatan TCM & Western berfungsi?

Infusi intra-arteri Perubatan Cina Tradisional yang berterussan

Infusi secara langsung ke dalam tumor melalui pam penyembur pengkateteran inter-arteri boleh melawan kanser serta merta.

Penggunaan sedutan aerosol TCM dalam sedutan aerosol TCM boleh memberi kesa terapeutik secara langsung terhadap tumor pernafasan.

Instilasi rektum yang mana TCM yang dipanaskan diimplan ke dalam rektum, TCM yang dipanaskan berkesan selepas diserap oleh mukosa rektum. Terapi in sesuai untuk pesakit tumor usus.

Terapi suntikan acupoint TCM ialah menyuntik TCM anti-kanser melalui acupoint dan membenarkan mereka diangkut ke seluruh badan melalui saluran dan kolateral. Kami menggunakan terapi ini untuk mengimbangkan Yin & Yang pesakit.

Sup herba merawat kesihatan yang terjejas secara sepadu

Ubat paten Cina adalah baik untuk hemopoiesis; boleh mengurangkan kesan sampingan disebabkan oleh radioterapi dan kemoterapi.

Suntikan mengawal tumor dan mempertingkatkan keimunan

Penggunaan luaran termasuklah lavipeditum dan pelutut luaran dan sebagainya.

Apakah kelebihan Penggabungan Terapi Perubatan TCM & Western?

1. Penggunaan terapi ini sebelum pembedahan, radioterapi dan kemoterapi boleh mempertingkatkan keimunan pesakit dan mewujudkan keadaan sesuai untuk operasi atas; dan memperkuatkan Qi dan darah, mengurangkan komplikasi dan mempercepatkan pemulihan selepas penggabungan TCM.

2. Penggunaan terapi ini boleh membunuh dan merosakkan sel tumor secara langsung, lambatkan atau hentikan kitar proliferasi sel tumor, mengganggu perkembangan, metabolism dann pengembangbiakan sel tumor.

3. Penggunaan terapi ini boleh meningkatkan kesan terapeutik dan mengurangkan kesan sampingan radioterapi dan kemoterapi dengan pengawalan kesan sampingan toksik kemoterapi secara berkesan dan meringankan inflamasi disebabkan oleh radioterapi.

4. Penggunaan terapi ini boleh menghalang tumor sekunder. Ia boleh menghapuskan tumor dengan mebunuh atau merencat lesi kecil yang terdapat selepas pembedahan, radioterapi dan kemoterapi dan menghalang pembiakan tidak terhenti sel tumor.

5. Penggunaan terapi ini boleh mengawal perkembangan tumor dan memanjangkan jangka hayat pesakit yang tidak sesuai untuk pembedahan, radioterapi, kemoterapi atau pesakit kanser peringkat akhir. Sesetengah daripada mereka hidup dengan tumor lebih daripada 5 atau 10 tahun, tanpa perbezaan antara orang biasa.

Lokasi Pejabat Malaysia
Soalan Lazim (FAQ)
Perkhidmatan Perubatan

Anda akan mendapat panggilan percuma selepas penyerahan anda.

Hantar

Telephone hotline

 0060102066616 (KL)
 0060108988919 (PEN)

Cancel

Confirm